Biz Kimiz

Biz Kimiz;
  
KTM Gümrük Müşavirliği; Kaliteli teslimat düşük maliyet anlayışıyla yola çıkarak sektörün gereksinimlerini Karşılayıp değer katmak, güven kazandırmak düşüncesi ile kurulmuştur.
  
Merkezi KOCAELİ –İzmit olmak üzere sektöründe Ülke ekonomisinde yıllarda katma değer sağlamış Firmalara hizmet ederek uzun yıllar deneyim kazanmış uzman yöneticilerden oluşan ekibi ile Sürekli iyileştirmeyi ilkelerinin başına koyan ISO 9001:2008 Yönetim sistemi kapsamında daha iyi hizmet verme prensibini benimsemiş müşteri memnuniyetini esas alarak  hızlı ve doğru bilgi ile kaliteli hizmeti sunmaya ilke edinmiş ayrıca çözüm ortak ve partnerleri ile birlikte ihtiyaçları karşılayabilecek teknolojik ve kurumsal alt yapısını sağlamıştır.

Hedefimiz; 
Ticaretin yoğun olduğu Global Dünya ortamında Dik durarak kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerimize farklılıklar yaratabilmek, yanlarında olarak güven ve artı değerler kazandırabilmektir.

Farkımız;
Müşterilerimize karşı almış olduğumuz Sorumluluklarımızı, her zaman bilincinde olduğumuzu göstermek, yanlarında olduğumuzu bilmelerini sağlamak birinci vazifemizdir.  Misyon ve Vizyonumuza bağlı kalarak bu yolda Ailemize katılan tüm müşterilerimize 7/24 kesintisiz hizmet kalitesini dürüstlük ilkemiz ile sunmak,  bize ulaşamayan müşterilere de giderek farklı hizmet anlayışımızla destek ve yanlarında olmak ve farklılıklara imza attırmaktır.